Še teden dni nas loči do dneva ljubezni in če ste mi kaj podobni potem še vedno ne veste kaj podariti svojemu »valentinčku«. Brez skrbi, prihajam na pomoč!

Sama za valentinovo rada naredim darila sama, saj se mi zdi da jim to doda nek poseben čar. Če si tudi vi letos želite »čarati« in svojega »valentinčka« očarati, potem vam spodaj prilagam 4 ideje za super darila, ki jih lahko ustvarite doma.

I. Kozarček lepih misli

Potrebujete dva barvna lista in manjši steklen kozarček. Jaz sem uporabila kar manjši kozarec za vlaganje, ki je čakal na svojo usodo v omari. List papirja narežete na manjše trakce in na njih napišete misli, želje in spomine, ki vas vežejo na svojega partnerja. Popisane trakce zvijete v rolice. Iz druge barve papirja sem jaz izrezala srčke za dekoracijo. Seveda pa lahko kozarček okrasite po svojih željah.

II. Personaliziran svečnik

Ko pomislimo na romantiko, se skoraj vsakemu v glavi pojavijo svečke. Zakaj ne bi naredili svoj personaliziran svečnik? Za izdelavo potrebujete tanek čopič, barve za na steklo in keramiko (dobi se jih lahko v vsaki trgovini za ročna dela) ter steklen ali keramičen svečnik (pri keramiki bodite pozorni, da prenaša visoke temperature, da vam ne bo spokala). Jaz sem kot svečnik uporabila kar manjši steklen kozarec, v katerega se je popolnoma prilegala čajna svečka. Ko imate vse pripomočke, čajnik dobro pomijte, obrišite in se lotite ustvarjanja. Svečnik je potem potrebno še zapeči v pečici (čas in temperatura sta odvisna od uporabljene barve).

III. Majhna slika ljubezni

Zakaj ne bi svojih čustev izlili na platno? Vsi večji umetniki so tako izkazovali svojo ljubezen! Potrebujete le platno in barve (jaz sem uporabila tempere, lahko uporabite tudi akrilne barve). Če ne želite umetnine nato obesiti na steno, pa lahko kupite tudi platno z malim stojalom (jaz sem svojega našla v Tediju). in naj se vaš notranji umetnik prebudi.

IV. A4 Valentinove tiskovine ljubezni.

Ker nam včasih ne uspe povedati, kako zelo imamo radi našega partnerja sva se skupaj s Tjašo odločili, da vam brezplačno podariva A4 Valentinove tiskovine ljubezni. Paket vsebuje 3 različne slikovne oblike (prvi dve sta zanj/zanjo), zadnja pa je namenjena za oba spola. So v formatu A4, tako da potrebujete samo še okvir in darilo za »Valentinčka« je pripravljeno.

Zdaj pa hitro v akcijo in ustvarjanje. Pa dragi fantje – vse ideje v veliki meri veljajo tudi za vas 😉. Mala darila, v katera je bil vložen trud lahko pomenijo zelo veliko.

Pa lepo praznovanje vam želim.

Organizatorka.si ~ Vesna