Organizacija je velik del vsakega življenja, pri nekaterih bolj, pri nekaterih manj. Se pa vsi prej ali slej srečamo z njeno pomembnostjo. Osebno nisem preveč spontana oseba. Velikokrat si želim, da bi bila bolj, vendar si ne morem predstavljati, da ne bi poznala svojega naslednjega koraka. 

Spoznala sem veliko ljudi, ki gredo skozi svoja življenja brez dnevnih ciljev in pričakovanj in velikokrat sem si želela biti bolj podobna njim. Verjamem, da je vse kar doživijo veliko bolj intenzivno in magično, vendar pa jaz v tem vidim samo veliko stresa in panike. Je še kdo z mano?
Sama moram namreč planirati vsak dan. Nerada priznam, da me vsaka nenadna stvar kar malce spravi iz tira, kajti vsak dan je splaniran v potankost. Če ne prej pa dan prej preden zaspim v glavi naredim scenarij,  kako se bodo stvari odvile naslednji dan. Vsaj v neki osnovi, kaj je potrebno storiti, ko pridem iz službe.

Da o planiranju dopusta ne govorim. Osebno občudujem osebe, ki lahko gredo v neznane kraje brez da bi vedele, kje bodo naslednji dan ali kje bodo prespali. Občudujem besede: ”Bomo že”. Seveda moji plani ne vključujejo do kave natančnega urnika ampak verjamem, da se veliko izmed vas strinja z mano in verjamemo, da mora biti vsak dan vsaj približno splaniran, drugače je naše življenje popoln kaos. Sama si z organizacijo urejam življenje in postavljamo cilje. S takim načinom življenja se mi zdi, da lahko dosežem več v svojem življenju in v tem neizmerno uživam. Če se z mano strinjate vas vabim na potovanje načrtovanja svojih dni in bolj pomembnih dogodkov vašega življenja!

Če pa ste bolj svobodna duša, ki vam spontanost predstavlja izziv pa vedite da vas nenormalno občudujem, vendar pa verjamem, da so tudi v vašem življenju dnevi ki potrebujejo organizacijo in takrat se lahko zanesete name.

Vadim vendar že vse življenje!

Organizatorka.si ~ Vesna