Ambrož in Tjaša

Poletna poročna zgodba, ki je bila spisana po 9 letih skupne zveze. Čeprav v zelo nepredvidljivih časih je bil sončen vikend v avgustu eden redkih to poletje, ki je minil brez ukrepov. Dan se je za ženina pričel z jutranjim urejanjem in fotografiranjem, medtem ko je nevesta obiskala frizerja in nadaljevala z ličenjem. Tudi pri nevesti je nato sledilo fotografiranje. Čas je mineval hitro, živčnost pa je napredovala iz ure v uro, minute v minuto in sekunde v sekundo. Takih občutkov kot so na poročni dan ni mogoče opisati. Ampak v trenutku ko sta se zagledala – solze, smeh, veselje in sreča ker sta našla en drugega.

Cerkveni obred je bil lep, iskren in obdan s solzami sreče. Šlo je za prvo potrditev in podpis ljubezni. Nadaljevalo se je z lepimi voščili, ki so povezala svate z nevesto in ženinom. Ob zvokih harmonike pa se je nadaljevalo sproščeno druženje in ples na dvorišču cerkve.

Druženje na travniku, pod drevesi v objemu soncu je bila nevestina želja že od majhnih nog. In uresničila se je. Ko pa so na civilnem obredu ob tem ambientu zapeli še Kvatropirci pa je bilo to to – čudovito. Toliko čustev kot je bilo prisotnih ob zadnjem plesu po civilnem obredu ni mogoče opisati, lahko samo zaključimo v slogu pesmi “Vjeruj u ljubav – Verjemi v ljubezen”.

Vse zakonske zadeve so bile podpisane in zaključene. Sledila je hrana, zabava in ples. Odplesan je bil tudi prvi ples, ki je odvalil že zadnji kamen iz srca. Ob polnoči torta v prelepem ambientu in poročni dan se je ob druženju z najljubšimi osebami nadaljeval do jutra in končal z skupnim zaključkom – “najlepši dan v najinih življenjih”.

Hvala vsem, ki so bili del najlepšega dneva:

Lokacija: Skedenj

Obleka nevesta: Sanjska obleka

Obleka ženin: Galileo

Fotograf: Primož Ermenc

Catering: Restavracija Mozart

Prstani: Zlatarna Mirage

Torta: Confetto

Make-up: Maja Železnik

Frizura nevesta: Organic way

Petje civilni obred: Kvatropirci

Ansambel: Ansambel Kvinta