Pozdravljeni dragi organizatorji.

Danes sledi objava, ki me je spravila iz cone udobja , saj sem vse spodaj napisane nasvete tudi posnela in jih lahko najdete na mojem IG/FB profilu Organizatorka.si. 

Vse ideje so zelo preproste in enostavne za izvedbo. Za kateri način se boste odločili pa je odvisno od vaših želja in prostorskih ovir. Za prikaz sem uporabila manjšo brisačo, nasveti pa ustrezajo tudi ostalim velikostim. 

I. IDEJA ~ Velika zvita brisača

Brisačo razpolovimo in začnemo z zvijanjem. Pomembno je, da zvijamo bolj trdno saj nam drugače lahko razpade. Tak način je primeren tako za predale, kot tudi police. Če vam je taka oblika prevelika, pa se lahko odločite za idejo, ki vam jo opišem v nadaljevanju.

II. IDEJA ~ Majhna zvita brisača

Gre za podoben način kot zgoraj, vendar z razliko, da v začetku brisačo razpolovimo na dva dela. Tako dobimo manjšo površino. “Polž”, ki nastane je tako manjši ampak bolj debel. Primeren je za košarice in ožje predale.

III. IDEJA ~ Velika knjiga

Začetek je enak kot pri 1. ideji. Brisačo razpolovimo in jo obrnemo proti sebi. V tem primeru namesti zvijanja uporabimo dva pregiba, ki našo brisačo zapreta kot knjigo.

IV. IDEJA ~ Majhna knjiga

Tako kot tudi 2. ideja, je ta primerna za košarice in manjše predale. Gre tudi za enak začetek, le da namesto zvijanja uporabimo dva pregiba. Dobimo malo bolj debelo majhno knjigo primerno za košarice in manjše predale.

V. IDEJA ~ Samostoječa brisača

Meni najljubši način zlaganja brisač. Začnemo enako kot pri 1. ideji. Pomembno tukaj pa je, da naredimo enak pregib na obeh straneh in v notranjosti pustimo malo prostora. Obe strani v nadaljevanju zapremo skupaj in dobimo samostoječo brisačo. Super način za vse, ki imate malo prostora in bi radi v predal ali na polico umestili čim več brisač. 

Upam, da vam bodo ideje pomagale do boljše optimizacije vašega prostora in pa tudi vizualno ureditev le-tega.

Organizatorka.si ~ Tjaša